Våran Bebis.

Jag är så enormt bra på att blogga, tycker ni inte? ;)


Älskling kan komma hem idag om jag har turen på min sida. Men jag ska nog inte förvänta mig det för då blir jag bara besviken. Imorgon är han hemma iaf ! <3 SAKNAR HONOM.

Mamma har åkt till Ullared med Åsa för någon timme sen kanske. Hon hade planer på att kika lite efter barnkläder till våran kommande. Får se om hon hittar något, för isf måste jag nog besöka henne pronto efter fikat med sandra efter jobbet ! :)

Jag drömde om våran lille plutt i natt och det var en BRA dröm.
Jag fick upp bebis på bröstet efter en lyckad förlossning, den hade MYCKET hår och väldigt mörkt, brun gröna ögon och JÄTTE långa vackra ögonfransar, precis som joel ! Den sov bra om natten, grät aldrig och hade redan lärt sig säga BAJS av alla ord i världen. HAHA. Våran lilla bebis <3 Jag längtar hela tiden, varje dag och varje minut. Kan inte tiden gå liiiite fortare?!..


Nej. nu måste jag fara till jobbet..

JAG SAKNAR MITT HJÄRTA MASSA NU, INGE KUL ATT SOVA I EN ENSAM SÄNG JU ... <3

Chili con carne.

GRATTIS KÄRA MOR PÅ FÖDELSEDAGEN ! <3

Har idag vart hos mamma i Svärtinge för att fira hennes speciella dag, Hon bjöd på frozen cheesecake. Som är hur gott som helst. Jag älskar det och kan äta hur mycket som helst ! :)

Nu är istortsett maten klar, jag inväntar bara på att Joel ska komma hem så vi kan äta tillsammans.


Imorgon börjar jobbet igen och vet inte riktigt vad jag ska tycka om det. Vet ju inte hur länge jag får stanna, och om det isf blir så jag får en inkomstbaserad mammapeng sen när jag väl ska gå hemma. Annars sitter man där med 180 kronor om dagen och det är man väl inte överlycklig för !
Vi får se hur långt hennes sammvetet håller.. .

Jag kan inte fatta att det är 3.5 månader kvar tills jag är mamma, mamma för resten av mitt liv ! :D

RSS 2.0