Nu är det slut på veckan, det är dax för fredags mys.

Hela förmiddan har jag städat och organiserat inför flytten i morgon, ska dock köra lite smått själv sen senare idag.
Blir nog att packa upp kartongen med glas & porsling sen i nya lägenheten också, skönt att få sånt gjort för inte fasiken är det roligt inte.


Imorgon blir det stress stress till Empan som vi ska fira så där i efterskott, Jag bara undrar hur jag ska hinna allting. Klockan sex ska jag befinna mig på plats, retuscherad och klar. Vi får se vart vindarna bär mig..


Nu ska jag keka lite, senare blir det idol & kanske ett glas rött.
SKÅL !

KONSTIGAFÄRGKOMBINATIONER

Färgen är urtvättad, håret är fönat & det vart inte lila & inte så mörkt heller som tur var ! :) Dock vart inte håret guldblont utan snarare, äsch går inte att förklara. Har däremot aldrig sett någon med liknande hårfärg förut. Imorgon tänkte jag slänge i lite guld hårinpackning från hårvårdsbaren. Se om det kanske blir lite mer lyster.



Imorgon kör jag sista spurten med flyttkartonger och annat skit som jag faktiskt själv klarar av, sen på lördag åker sista in i lägenheten, soffa & div.. Sen är jag inte längre en Eneby Bo. Jag tror jag kommer sakna det faktiskt, Hela familjen har ju nu mer bosatt sig här i området.



KOMUTIVIMMLETIHELGENOCHMEREXAKTPÅLÖRDAGDETSKULLEVARAJÄTTEKUL,VISESRIGHT?;D

Kunde ni läsa? ;P

Du är en överdrift.

Nu sitter miss jag med färg i håret, skulle bli guld blond enligt förpackningen. MEEEEEEN, det ser mest lilla och ganska mörkt ut. ATT MAN ALLTID SKA BEHÖVA BLI MISSNÖJD ??!! Jag ska inte roppa hejj förns jag tvättat ur det kanske..


Jag vet att jag inte ska visa allt för många känslor här i bloggen, just det felet jag alltid brukar göra. Men jag ska försöka att inte avslöja så mycket och inte få fram så mycket av just min personlighet.
Men igår vart jag ARG, riktigt arg.. Jag kan tillockmed utan att överdriva säga att jag blev fly förbannad, ledsen, sårad och förstörd.! Jag förstår inte hur man som människa, vänn, bekant kan ta det så långt och göra nått sånt här emot någon? Jag vill bara säga: Du ska inte få förstöra varken min dag, min helg eller vårt.

Nog om det..


På lördag är det klackarna i taket & jag hoppas att så många som möjligt är ute i vimlet just denna helg.

SNOKARPÅELINSSIDA

Blogg fingrarna började klia & nu sitter jag här igen med en ny jävla "snokarpåElinssida" Ja, folk som varken kommenterar eller vågar prata med mig in the real world så att säga, sitter och läser min blogg dag in & dag ut. FANTASTISKT att man endå lyckas vara så intressant. VI SKA INTE KLAGA !


Vi får se hur länge jag lyckas stanna denna gång, ska dock försöka stå ut ;) !




Imorgon ska jag plocka isär köks bordet och ge tillbaka det till den käreste som egentligen äger detta bord.
Anledningen till att jag plockar isär bordet är ju förstås att det inte går att få ut ur min lägenhet.
IKEA IS THE SHIIIIIT SÄGER JAG BARA.


FITTARBETSMARKNAD

Om man på något sätt kunde hämnas på denna kärring som istortsett har vänt upp och ner på mitt liv så skulle jag med stor beundran ta emot tips på hur man på bästa sätt kunde lyckas.  Finns det någon med hämnd erfarenheter?


Hon berättade vilken lön jag skulle få, vilka arbetstider jag skulle arbeta och NÄR jag skulle börja mitt nya arbete. Jag vart lycklig för vem blir inte det när man gått arbetslös så länge. FITTARBETSMARKNAD säger jag...


Hon lurade mig, och nu går jag fortfarande arbetslös !

 


Och med det vill ni förstås säga: VÄLKOMMEN TILL BLOGG.SE Elin..

Jag säger: Det ska bli ett nöje att SKAPA BLOGGHYSTERI


RSS 2.0