MYS !



Fredagsmys ! :)
Det är alltid något speciellt med helg trots att man är ledig varje dag. Joel är ju ledig och jag kan få lite avlastning, samt att man myser till det lite extra. Sovmornar kan man ju inte längre räkna med. Men lite extra sovtimmar kan man sno åt sig :)

Jag har donat ganska mycke här hemma nu, när snutta suttit i gungan och fillosoferat. Dock börjar hon bli lite grinig nu tror jag allt. När hon blir allt för sur sätter jag henne i bär selen, går ner och slänger i en tvätt och sen är det dax att steka pannkakor ! MUMS :)
Allt för att timmarna ska gå lite fortare så att Joel kan komma hem så jag får duscha och mysa till det:)


Ikväll blir det nog fläskfilé och potatisgratäng. Det är ju fredag !




det här är mys !

Älskade du !


Hahaha, hur söt får man bli ? Ser så liten ut <3

Jag Älskar min lilla flicka. Hon skrattar och är på bra humör ganska ofta nu, mer en magknip iaf ! :) Det börjar dra sig emotkvällarna nu ist ! I går var hon glad och skrattade med mig och joel till typ 20.00. sen vart det skrik i en tim, sen somnade min snutta gott bredvid mig i sängen :D

Idag vaknade hon 07.30 och då var det dax att gå upp..
Jag la henne i sängen under hennes mobil, där hon låg och skrattade i kanske 30 min. Sen myste vi i soffan, med lite skratt så klart,.. Efter det har hon somnat i sin gunga och har sovit i kanske 1.5 tim. Dax för tutte här nu snart :D


Ps. Biljäveln har fått punka ! Typiskt. Vi som precis har införskaffat oss helt nya däck till skitbilen !

Äntligen !

Nu vet jag många som klappar händerna och som har väntat lääänge på ett blogg inlägg.
Det är väldigt mycket med en liten i hemmet faktiskt. Man tar sig inte riktigt tiden till att blogga längre.
Men jag ska försöka ! : )


Dagarna går trots att Emilia har ont i magen av sitt magknip. Vi känner oss hjälplösa stundvis och ingenting tycks hjälpa. Nu skiter vi i alla hjälpmedel från miniform till gripe water. Det är precis lika dant när vi inte använder oss utav alla preparat. Vi väntar ut det istället och med tiden så ska det ju gå över !
Man överlever för att man inte har något val helt enkelt !!


Jag tar föresten emot tips på hur man får vardagen att fungera, snutta vaknar direkt när jag lägger i från mig henne så hon ligger och sover på mig väldigt ofta.. Känns som att vardagssysslorna alltid får vänta tills joel kommer hem. Men det funkar ju inte i längden heller. Måste ju äta, laga mat och städa om dagarna.
Hur gjorde ni??



Fler bilder kommer ikväll, nu vill emilia ha uppmärksammhet :) <3


RSS 2.0