V.37



Idag gick jag in i V. 37 ! Fatta att vi kanske är föräldrar om 3 veckor om man ska gå på det beräknade förlossnings datumet. Blir det tidigare som de flesta tror kanske det bara är 1 vecka kvar :O <3


Mamma kommer och hämtar mig om ett tag. Ska sätta löshår på henne och ev. om jag hinner färga mitt hår. Vilken färg jag ska ha får ni allt vänta med ! :)

Bild kommer senare ikväll efter basket matchen :D

Kommentarer
Postat av: sandra

Hittade din blogg på din facebook.

Tänk att du snart blir mamma. Visst går tiden fort!

Har du haft en bra graviditet hittills? Hoppas allt är bra!

Kram Sandra

2010-11-15 @ 16:18:16
URL: http://sandiesun.blogg.se/
Postat av: sandra

Ja visst går det fort! Men i början när magen inte var så stor så kändes det som att tiden stod still. O lika dant när jag gick 8 dagar över tiden. De va inte så kul! Ja illamåendet känner jag igen. Mindre kul men man står ju ut.

Med oss är det bara bra. Kan bara inte fatta att hon redan är ett år. Usch vad fort tiden går!



Vad gör du annars om dagarna nu då? Är de mammaledig nu eller jobbar du, eller pysslar du med? :)

2010-11-15 @ 20:17:31
URL: http://sandiesun.blogg.se/
Postat av: sandra

Ja viss är det tråkigt att få dålig hy o gå upp massor i vikt. Men som sagt det är värt det. O det blir ju "bra" igen. Jag har gått ner allt o kommer i alla mina kläder. Det enda som är väldigt tråkigt är att jag inte har några tuttar kvar. De känns jävligt surt. Men men nån gång får man väl fixa till det.

Vilket datum är den lille beräknad till. Har du funderat nått på bedövning o sånt? :)

2010-11-16 @ 11:19:21
URL: http://sandiesun.blogg.se/
Postat av: sandra

Dom flesta trodde Wilda också skulle komma tidigare. Jag styrde så mkt hemma men de hjälpte inte. Jag gick ju över endå. Men de e vanligt att man gör det första gången.

Nej, jag kanske skrev fel. Hon blev 1 år den 27e Oktober. Jag gick också på havandeskapspennig innan. Jag är fortfarande hemma nu. Börjar jobba i januari igen. Känns inte så kul!

Men vi får väl se hur länge kvar du har då. En kompis till mig hade kraftiga värkar o var väldigt nära att föda i 24e veckan men hon gick endå hela tiden. Man vet aldrig! Det är ett mysterium ;)

2010-11-16 @ 11:44:31
URL: http://sandiesun.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0